Monday, July 9, 2012

Home » , » Penangan Trimester Pertama

Penangan Trimester Pertama

Salam Sejahtera Semua..
First of all, time kasih pada kawan-kawan yang sudi tinggalkan komen dan wish birthday Mysara. Terima kasih juga atas doa-doa kalian. Mintak maaf sebab Mama tak terjawab lagi komen2 itu. Ikutkan hati alahai...rindunya kat kawan-kawan..rindunya kat blog...rindu jugak nak dengar cerita kawan-kawan. Mood blogging telah merundum dengan jayanya. Penangan awal dari 'orang' kat dalam ni..huhu. Nak kata mabuk teruk tu tak la..tapi, tang 'bau busuk' memang tak dapek nak tolong. Makanya gantung la kuali & apron utk tempoh yang tak diketahui lamanya. The rest masih lagi bergerak ke hulu hilir, cuma di sebelah malamnya tersangatlah capek..macam org keja site gayanya..Aduhh!! Sebelah malam langsung dah tak on9 sekarang. Kesudahannya blog pun tak berupdate la..kot ada n3 sesat 1-2 tu, sah-sah la ditaip kat opis...

Janji tinggal janji...oh, harapnya tak la kan!! Banyak sangat berjanji, tapi tak berdaya nak tunaikan. Gambar bersusun folder tp kemampuan nak edit & bercerita yang hampir tiada. Apapun, terima kasih kepada rakan-rakan yang masih sudi singgah. Juga pada Incik Nuffnang yang sudi hadiahkan 3BE walaupun blog kecik hamba tak berupdate...Akan ku cuba kembali lagi seperti biasa seberapa segera.  Sampai bertemu lagi...Mama tinggalkan kalian dengan kata-kata ni yer..



Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

8 comments

July 9, 2012 at 12:04 PM

penangan orang dalam memang kadang2 buka komputer je terus pening...hahahaha

July 9, 2012 at 2:48 PM

saya dh merasa penangan 'si kecik' do dlm itu, hihihii

take care kak!

July 9, 2012 at 4:04 PM

saya pulak mls nak buat entry :p taip 2-3 baris blank .alasan mengandung :p

July 9, 2012 at 4:29 PM

xpe..biasala tu...awal2 ngandung mmg macam ni...

July 9, 2012 at 6:08 PM

sabar jer lerrr...nanti 3-4 bulan ok lerrr

July 10, 2012 at 10:49 AM

huhu..teringat ms alahan pegnen pertama kali..5 bulan baru hilang alahan..tp..lps 5 bulan..badan + selera makan bagai di pam2..hehe

July 10, 2012 at 3:47 PM

eh, ada 'isi' ker?
waaah, tahniah! jelesnyer...
doa etek kite ni, wase nk cium baby gok nih..
apepun, jaga diri molek neh.. =)

July 20, 2012 at 3:41 PM

dah rasa jugak bila tak larat nak online n berblog..dah kurang alahan barulah ok nak sambung berceloteh kat blog .. :)

take care..

Post a Comment