Thursday, May 3, 2012

Home » » Saya Dah Balik...

Saya Dah Balik...

 Salam Sejahtera Semua..
Yuhuuuuuu.... I'm back! Dah 2 hari 'rumah' ni terbiar sepi...Last week, PC Mama ni kena warded..tukar 'jantung'. Jantung lama bukan takat sakit lagi dah, hampir-hampir tak berdegup. Mujurlah sempat buat back up semua benda. Kalo tak ada yg menanges tak berlagu. Huhuuu...Lappy kat umah plak tak tercapai dek tangan...berebut dengan 'roomate' dan anak-anak ngeeeee....Sabor jer la..! 

Semalam pulak, Mama dilanda angin kus-kus. Rasa down teramat bila sorang demi sorang rakan seangkatan angkat kaki. Stress bila tengok kerja org tinggal kat atas meja kita (paham-paham la yer..). Tambah pulak semalam technician tengah servis air cond, semakin menyirap jadinya. Huhuuu...

Apapun, hari ni datang jugak kerja dengan bersemangat walaupun tak membara. Tolak tepi semua negative thinking, cepat-cepat settlekan kerja..Last but not least, tenang jap kata-kata ni supaya lebih  bersemangat..Yeahhh!!! Kick Them OUTTTTTT!!! hahahaa






Nota Mama : Salam Takziah buat Sitisifir aka Pija di atas kembalinya ayahanda tercinta beliau malam tadi.

Terima kasih sudi baca entry ini!!   
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

4 comments

May 3, 2012 at 10:36 AM

yup..
takziah buat kak pijah..
semlm ayu dpt thu dari msg jugak..
huuh.
kak..arini ayu mcm lemau2 jugak tpi selamba jelah..
ahha..
*takmo order rainbow cake kah?!special price bagi..
hihiih

May 3, 2012 at 11:54 AM

sy kat umah pun jarang dpt online....itu baru sorang anak...kekeke....

May 3, 2012 at 3:48 PM

cepat2...update blog dengan gambar2 menarik...hehehe

May 4, 2012 at 9:33 AM

selamat kembali..
kumpul bahan2 buat n3 menarik..hehe

Post a Comment