Monday, April 23, 2012

Home » » Main Masak-Masak Cheezy Wedges Dgn Gegirls

Main Masak-Masak Cheezy Wedges Dgn Gegirls

Salam Sejahtera Semua...
Dah lama kami tak main masak-masak kat rumah. So petang Sabtu lepas Mama decided  nak ajak depa main masak-masak. Menunya, cheezy wedges....yummy! Untuk memudahkan kerja Mama bertangan kaku, Tepung Magik & Sos Cheezy telah pun dibeli dari  Kak Yong Shoppe bbrp hari sebelumnya. Ni rupanya...gambor pun cilok dari sana..


Bahan utama.semestinya la kentang..

Assistant pertama gigih menggaul kentang dalam tepung magik...

 Assistant ke 2 menggalas tugas utk menyediakan cheezy sauce...
 Aikk..bertukar orang dah...ya...gara-gara berlakunya perebutan kuasa...ngeh3x..
 Finally...
Cheezy wedges siap...tak sempat taruk mayonis terus ilang sekelip mata...huhuhu
So, kalo uols rasa macam makan cheezy wedges puas-puas, apa kata try la buat sendiri pakai tepung ni.To me, memang sedap rasanya...tak jauh la rasanya dengan key ep si punya...produk bumi, mmg terbaik la!!!


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

7 comments

April 23, 2012 at 8:39 AM

wah nampak sedap la, kalo cicah dengan cheese ni mesti lagik sedap...

April 23, 2012 at 10:05 AM

bestnyerr...
x pyh gi kfc dh pasni ... heheh

April 23, 2012 at 10:24 AM

Salam yatie..masak sendiri wedges br puashati makan.
Anak2 menolong kat dapo..lg seronok!

April 23, 2012 at 5:02 PM

woww sedapp..real cm kfc punya..

April 24, 2012 at 11:19 AM

nyumm.. dapnye... rajin gegirls tolon ye.. ;)

April 24, 2012 at 11:49 AM

wahh memang besttt la kak yati...
tak sabar plak nak buat heeee

April 24, 2012 at 2:43 PM

my feberet..g kepci konfom order ni..hihi

Post a Comment