Friday, March 18, 2011

Home » » Siapa Nak Cari Botol Susu BPA Free Meh Tengok Sini

Siapa Nak Cari Botol Susu BPA Free Meh Tengok Sini

Salam Sejahtera semua..
Harap maap la yer..cerita pasal botol susu BPA FREE tak abis-abis lagi ni..
Tapi, dari satu sudut baguslah bila semua ibu bapa peka & cepat2 nak take action kan
Mama concern bila orang cakap botol susu BPA Free susah nak carsebab Mama dah merasainya sejak last year lagi..huhu ! Kalo nak carik hak jenama fofular mcm Avent, Weego dll mmg mudah kot, cuma bila nak carik yg harganya affordable utk semua orang tu susah sket rasanya. Pengalaman Mama, botol susu BPA FREE jenama Pureen & Anakku memang dijual dengan harga mampu milik i.e below RM 20. 
So, semalam Mama jumpa nih kat Facebook Pureen & Mama nak share dengan semua..
Info dari Facebook Pureen, mereka memang ada offer special price utk botol susu BPA Free.


Ni sebahagian daripada range botol susu BPA FREE Pureen, Mama cilok dari Pureen.com.my. Sedia $$ dan pilih ler hak mana berkenan yer..



Terima kasih sudi baca entry ini!!


Jom tukar-tukar klik HB  
 

9 comments

March 18, 2011 at 8:59 AM

ya allah..tenkiu mama yatie wey..akak skrg sedang mencari botol susu ni tau..

tq beri2 mach dear...

March 18, 2011 at 9:28 AM

nak carik yg botol senget tu la. mcm cantek je tu

March 18, 2011 at 9:44 AM

aar la saya pon berkenan ngan botol senget tu, tp nk kena tampal kartun la pula sbb ank suka sgt ngan botol ada kartun

March 18, 2011 at 10:09 AM

tq dear...mmg penting sgt info tu utk kita nanti...!

March 18, 2011 at 10:10 AM

As salam... tima kasih share maklumat...

March 18, 2011 at 10:43 AM

comelnye yg last tu..nak cari jugakkk! hehe..

thanks share info!

March 18, 2011 at 7:09 PM

As salam, kiranyer Brand Pureen yg selamat pakai ker? ada brand lain lagi.

March 18, 2011 at 8:28 PM

Anis & ALiya dah ade botol susu baru.. beli bulan lepas.. tu pun ayahnya cam kemut2 jer.. tp kakyong dok stress BPA free ni memang lah mahal sikit.. tp baik untuk anak... ;)

March 29, 2011 at 3:57 PM

assalamualaikum dan salam sejahtera,
maaf mengganggu ruangan anda...

jika berminat dengan barangan tupperware sudi2lah singgah blog kami :

main blog : http://inscollection-on9.blogspot.com/
tupperware blog : http://inscollection-tupperware.blogspot.com/
atau facebook kami : http://www.facebook.com/inscollection.on9

kami juga ada menjual set botol bayi yang dijamin TANPA BPA...
berkualiti dan tahan lama...

jika berminat boleh rujuk blog kami....
terima kasih...

Post a Comment