Thursday, December 23, 2010

Home » » PMR 2010 - Congratulations To Our Little Brother!

PMR 2010 - Congratulations To Our Little Brother!

Picca --> credit to here

Salam

Hari ni sana sini org bercakap pasal result PMR
Mama pun tak terkecuali tumpang nervous..
Anak amik result ker? idok ler..
My BIL aka Pak Su kepada anak-anak Mama yg mengambik resultnya pagi ni kat school dia SMK Anderson, Ipoh
Adik En.Suami yg bongsu ni cerdik orangnya..
Alhamdulillah dapat  7A 1B  (clap clap clap!!)

TAHNIAH yer Pak Su!!

Agak sayang jugak dapat B utk subject Bahasa Inggeris
Masa Mama nepon dia  sempat jugak dia ngadu yg dia cemas sbb takut tak dapat MRSM..huhu..
So, Mama selaku kakak ipar yg caring nasihat la dia apa yg patut
(Mama memang rapat ngan adik2 ipar, menantu sulong la katakan! hehe)
Ala..yg penting dah usaha sehabis baik..
SPM nnt boleh buat lebih baik lagi kan..
Tak dapat MRSM pun maintain jer la duduk kat Anderson tu apa salahnya kan!
Kalo dapat lagi bagussss..hehe
Apapun..kami bangga dengan Wan!! 
Bravo dik!!

Ni la anak emas Mak Abah..hik3x

10 comments

December 23, 2010 at 1:46 PM

alhamdulillah...

ank sedara lya, dua2 org pon dpt result y cemerlang dlm pmr..
kita tumpang happy kan.

December 23, 2010 at 1:47 PM

tahniah k...

December 23, 2010 at 2:42 PM

wahhhh, tahniah jugak..mesti pulun belajar ni kan..gongrate sekali lagi..

December 23, 2010 at 3:07 PM

tahniah..baguss cemerlang..!
sejuk perot si ibu nyaa...

December 23, 2010 at 7:16 PM

salam, tahniah cerah masa depan.

December 23, 2010 at 7:19 PM

tahniah..insayallah dapat tue MRSM...

December 23, 2010 at 9:07 PM

wah terrornyer...congratzz jugak. insya allah ade rezki merasa lah menjejaki kaki ke mrsm. amiinnn

December 24, 2010 at 11:00 AM

tahniah terer tuh..

budak2 skang pandai2 ye

December 24, 2010 at 1:32 PM

sepupu eliss pun ada amik pmr..alhamdulillah ok laa..

December 28, 2010 at 4:27 PM

~ Lya:pandai2 anak sedara Lya..tahniah!

~ Anje: tq

~ Rina: pulun?tak jugak..semedang duk depan tv & ps..huhu

~ Fieza: hehe..mmg anak emas nih

~ BSB: w'salam..insyallah..amin

~ Cik Jue: harap2nya la..nak tukar angin katanya

~ Noreed: tq..hopefully dpt la

~ Yan:rezeki dia..

~ Eliss: tu la..numpang tngk jer skrg..adik sendiri takder

Post a Comment