Sunday, November 28, 2010

Home » » Sesi Pengambilan Baru Taska Permata Perpaduan Untuk Tahun 2011

Sesi Pengambilan Baru Taska Permata Perpaduan Untuk Tahun 2011

Salam
(Sticky post - melekat sini sampai 30/11/2010)



Pengambilan Baru Taska Permata Perpaduan, Bandar Saujana Putra, Selangor Bagi Sesi 2011 Kini DIBUKA!!

Terbuka kepada kanak-kanak yang berumur 2 - 4 tahun.

Syarat-syarat kemasukkan sila rujuk SINI


Borang pendaftaran boleh ambik dari SINI

Sila hubungi 019-349 3911 untuk keterangan lanjut.

Harap Maklum!!



Nota: Sekadar tolong menyampaikan info. Hopefully Mama dah menjawab soalan dari Fazerina, Ina Salina, Pn.Azrina serta 2 org Cik Anon yg bertanya. TQ


9 comments

November 24, 2010 at 11:03 AM

cepattttt pendaftaran terbuka yeeeeeeeeeee.. nanti angah roger akak ipar angah yg duk kat saujana tue.. dia pun duk kat umah pangsa tue gak

November 24, 2010 at 2:54 PM

@ Angah,sila2..next month dah nak start interview dah..tinggal seminggu lagi..

November 24, 2010 at 9:28 PM

cik tom belum kahwin..xde anak..hehe..

p/s: tenkiu wish besday cik tom :)

November 25, 2010 at 10:27 AM

bagusnya taska ini

November 25, 2010 at 12:15 PM

@ Cik tom: hahaha..anak sedara takder?

@ nieda: taska ni under Program Anak Permata Negara

November 25, 2010 at 1:52 PM

eh, rina nak cari gak taska ni..tp jauh sangatlah..

November 25, 2010 at 4:14 PM

nice sharing.. anak sop dapat pra sekolah

November 26, 2010 at 3:44 PM

kat kuantan ada tak??...nak daftar jugaklah..

November 26, 2010 at 5:09 PM

@ rina: kalo taska permata perpaduan, kat selangor yg ini ajer.Taska Permata Kemas tak tau kat mana..kena call Kemas tanya kot..

@ sop: ni utk 2-4thn sajer..

@ sarah-najwan: kena tanya jab.perpaduan / kemas kot kat mana..nnt saya cuba survey,kalo jumpa saya inform

Post a Comment